|
חוד החנית של
רפורמה חברתית
המגזין FREEDOM
מאז ייסודו ב-1968, נודע המגזין FREEDOM כאחד מכלי הביטוי החשובים הקוראים לרפורמה חברתית ולזכויות האדם. המהדורה החשובה ביותר של המגזין FREEDOM, שיצא לראשונה בבריטניה כעלון דמוי עיתון, מתפרסמת כיום בארצות-הברית על-ידי כנסיית הסיינטולוגיה הבין-לאומית בלוס-אנג'לס שבקליפורניה. עד 1998, מהדורות מקומיות פורסמו בארבע-עשרה מדינות ובתשע שפות. כיום ניתן
למצוא את FREEDOM באינטרנט, תחת http://www.freedommag.org, ובו ניתן למצוא מהדורות מן העבר ומהדורות שוטפות של המגזין בכל השפות העיקריות.
בימינו, מנהיגים בשלטון, בעולם העסקים ובעולם החדשות פונים באופן גובר והולך
ל-FREEDOM כדי לקבל סקירה על נושאים משמעותיים. עם הכותבים הבולטים הרבים נמנים אנשי קונגרס אמריקנים שפרסמו
ב-FREEDOM מאמרים על עניינים חברתיים בעלי חשיבות, וממש לפני הבחירות של 1996 הגישו ארבעת המועמדים העיקריים לנשיאות בארצות-הברית, בכללם נשיא ארצות-הברית, מאמרים המציגים את השקפותיהם על פתרונות לבעיית הסמים באמריקה.
בשמשו במה לעיתונאות חוקרת בוטה, הסכים FREEDOM לקחת על עצמו סיפורים שאמצעי תקשורת אחרים לא ששו לחקור או לפרסם. וככל שקהל קוראיו גדל, כן גדלה גם המודעות הציבורית לאיזורים שבהם נדרשה רפורמה חברתית. FREEDOM פרסם לראשונה סיפורים חשובים על מתן סמים בכפייה לילדי בית-ספר, על ניסויים ממשלתיים בלוחמה כימית וביולוגית ועל מעשי אכזריות של פסיכיאטרים.
|